Principală » 2011 » Decembrie » 19 » Mare atentie la socializarea peste limitele normale
5:22 PM
Mare atentie la socializarea peste limitele normale
In urma unui studiu facut de o echipa de specialisti in psihologie s-a constatat ca in ultima perioada se observa un fenomen ciudat care este prezent din ce in ce mai des la persoanele de toate varstele.
Acest fenomen nu poate fi definit, dar pana in acest moment se cunosc doar cauzele si efectele fenomenului, urmand ca in perioada urmatoare sa fie facute publice tot ceea ce tine de aceasta asa numita "socializare peste anumite limite" produsa de nimic altceva decat de socializarea excesiva, fara a se mai tine cont de numarul interlocutorilor sau conditiile lor.
Aceste efecte pot fi provocate si de chat cu web, tocmai de aceea trebuie avuta mare grija.
Nu ne discreditam, ci doar va avertizam sa aveti grija la conversatiile pe care le aveti si trebuie evitata introducerea in programul dumneavoastra un timp alocat in fiecare zi pentru a conversa cu necunoscuti.
Atentie! Nu trebuie evitate conversatiile total, ci trebuie evitat excesul lor cu persoane necunoscute pe perioade indelungate.
Astfel va puteti folosi de chat cu web, dar si de lista de iduri pe care v-o furnizam, dar mai mult, va recomandam sa va adaugati idul dand click pe butonul Adauga id nou.
Noutate! Am adaugat in meniul siteului doua siteuri care sunt dedicate chatului dintre fete si baieti, respectiv cele doua saituri fiind chat fete unde puteti conversa cu fete de orice varsta, puteti face schimb de iduri si tot ceea ce doriti. Cel de-al doilea site adaugat in meniu este chat baieti pe care la fel, gasiti baieti cu care puteti comunica tot ceea ce doriti.
Ceea ce este interesante la aceste doua siteuri de chating este ca va ofera posibilitatea copierii codului din bara din stanga si puteti adauga chatul pe siteul vostru.
Conversatii si chatuiri placute!
Vizualizări: 1063 | Adăugat de: smyth_makoto21 | Tag-uri: chat baieti, chat fete, iduri online, chat, iduri de fete online, iduri de baieti, chat cu web, iduri, iduri de fete | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]