Principală » 2011 » Noiembrie » 10 » De ce am dezvoltat acest site.
8:35 PM
De ce am dezvoltat acest site.
Salut!
Bine ai venit pe siteul nostru!
Este prima interactiune pe care o avem cu vizitatorii nostri prin intermediul acestui blog in care ne propunem sa explicam vizitatorilor de ce am creat si dezvoltat acest website.

Acest website a fost creat de catre noi din dorinta de a-i face pe oameni sa socializeze. Desi exista retele de socializare bine cunoscute, am spus ca ar fi bine sa creem un loc unde vizitatorii sa poata comunica intre ei, dar si sa se vada, existand optiunea activarii webcamului.

Ce este socializarea?
Probabil multi dintre noi se intreaba ce este de fapt socializarea. Conform psihologiei, socializarea este procesul prin care individul se transforma in om capabil sa se integreze in societate. Socializarea este procesul desavarsit de catre mediu si educatie, fiind doua dintre cele trei conditii necesare, dar nu si sufieciente pentru dezvoltarea fireasca a unui psihic normal.

Cat se va dezvolta acest website?
Daca ne puneti intrebarea noua, dezvoltatorilor este imposibil sa va raspundem "Asa va ramane" sau "Nu se vor mai face modificari" deoarece noi aspiram sa facem din acest website unul foarte cunoscut.
Pentru cine cunoaste putin, pentru a-si face o idee siteul in acest moment, la aproximativ o luna de la lansare, a obtinut Google PageRank 4, ceea ce inseamna... mult.
Vizualizări: 861 | Adăugat de: smyth_makoto21 | Tag-uri: chat cu web, Site, chat, socializare, ce isi propune siteul sa abordeze, chat cu webcam, idei site, iduri, chat web, iduri de fete | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]