Principală » 2012 » Aprilie » 28 » Chat pe net
4:01 PM
Chat pe net
In ultima perioada am observat ca din ce in ce mai multe persoane cauta un chat. Din punct de vedere psihologic si sociologic acest lucru poate fi explicat foarte usor. 
Multi tineri sau chiar batrani simt foarte des nevoia de a vorbi cu cineva si se pare ca de multe ori nu gasesc un om cu care sa vorbeasca. Aici intervine nevoia de comunicare si multi cauta un chat pe net cu care sa poata comunica cu diverse persoane. 
Desi totul pare normal, nu este. Imposibilitatea gasirii unei persoane cu care sa comunice in viata reala poate semnaliza deficiente foarte grave in unele cazuri. Eschivarea in gasirea pe net a diverse persoane cu care sa comunice e o problema foarte grava mai ales in cazul adolescentilor sau adolescentelor deoarece sunt cunoscute cazurile in care au fost atrasi de tot felul de persoane dubioase in cercuri dubioase.
Prin acest articol nu dorim decat sa va avertizam in legatura cu socializarea pe chat, si in general sa va aveti atentie la toate discutiile avute pe net, indiferent ca pe chat sau pe Messenger, Skype, Facebook sau Hi5.


Vizualizări: 967 | Adăugat de: smyth_makoto21 | Tag-uri: chat net, chat pe net, chat | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 2
2  
θα είναι το τέλειο σελίδα blog για όποιον θέλει να μάθει για αυτό το θέμα. Ξέρετε πολύ του πρακτικά δύσκολο να ισχυριστεί κανείς μαζί σας (όχι ότι εγώ πραγματικά θα ήθελα ... Haha). Μπορείτε να ορίσετε απολύτως μια εντελώς νέα περιστροφή σε ένα θέμα thats που έχουν γραφτεί εδώ και χρόνια. Fantastic πράγματα, απλά εξαιρετικό!

1  
Este într-adevăr o bucată se răcească şi util de informaţii. Sunt satisfăcut că aţi împărtăşit utilă această informaţie cu noi. Vă rugăm să staţi ne-a informat ca acest lucru. Multumesc pentru partajare.

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]